A járványügy és a kormány döntései miatt sajnos a SZIM közösségi helyiség bezár határozatlan időre. Amint többet tudunk értesítünk titeket itt, facebookon és az instagramunkon is.

Részletesebb információ:

EFOP-1.2.11-16-2017-00010 azonosítószámú, „Hazavárunk – Esély Otthon fiatalok számára Szentlőrincen” című projekt szakmai vezetőjének közleménye:

2020.03.16.

Kedves SZIM tagok, kedves szentlőrinci fiatalok!

Múlt szerdán lépett hatályba a koronavírus miatt veszélyhelyzetet kihirdető kormányrendelet.

“A kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdet ki” – olvasható a rendeletben.

Ehhez csatlakozva, mint az Esély otthon projekt szakmai vezetője, a mai nappal „online” módon elrendelem a SZIM közösségi helyiség bezárását határozatlan időre. A oda tervezett programok így elmaradnak.

Az ösztönző támogatást nyert fiatalok egyedi ütemtervek szerinti önkéntes közösségi tevékenységének megvalósítása is felfüggesztésre kerül. Minden olyan tevékenység, mely emberek közötti személyes kontaktot kíván, nem folytatható.

Az ösztönző támogatás bármely formájában részesülők önkéntességi tevékenységét szabályozó támogatási szerződéseket a Támogató Szentlőrinc Város Önkormányzata a vészhelyzetre való tekintettel módosítani fogja. A módosítás érinti a szerződések időbeli átütemezését és a támogatások további folyósításának kérdését. A részletek kidolgozása jelenleg folyamatban van.

További tájékoztatásig szíves türelmet kérek.